Over 75 års historie

Birger N. Haug Gruppen har historie helt tilbake til 1947, da Birger Norman Haug overtok et bilverksted på Bislett etter å ha sett en avisannonse. Han var forkjemper for bedre kvalitet i bilbransjen og en pådriver for etableringen av Falken i 1949.

Vår lidenskap for bil går i arv gjennom generasjoner. Parallelt med veksten i bilvirksomheten, ekspanderte selskapet inn i bil- og næringseiendom. Selskapet eies i dag av familien Haug, og andre generasjons hovedaksjonær Carl-Einar Haug er styreleder.

Kvalitet og omtanke siden 1947

Helt siden Birger Norman Haug startet selskapet i 1947 har kjerneverdiene våre vært kvalitet og omtanke. Vi prioriterer kvalitet for å sikre at alt vi gjør og leverer er av høy standard, og vi bryr oss om miljøet og menneskene rundt oss, og viser omtanke i alt vi gjør.

Kjernekompetanse innen bil og eiendom

I dag har Birger N. Haug Gruppen sin kjernevirksomhet innen import, salg, utleie og service av nye og brukte biler, og utvikler, leier ut, drifter og forvalter næringseiendommer. Vi er forhandler av bilmerkene Nissan, Hyundai, Subaru, MG, Maxus, Isuzu, Seres og BYD, og har åtte eiendommer fordelt på 70 000 kvadratmeter.